KROSSER GÅRD - 1430 ÅS
TLF. +47 414 25 767
post@krosser.no

Hjem

Priser

Alle stubbene er nummerert og utstyrt med en brodert label. Treet har en lang historie, og nå fortsetter den sammen med deg! Leveringstid avhenger av hvor stubbene er i prosessen, alt fra to til seks uker.
 

Sittestubben   Stor og kraftig   Bordstubben
         

SITTESTUBBEN

Slanke, enkle stubber som er fine å sitte på. Velg en lav variant for å få en uformell sitteplass, eller en høy og du sitter rank og rett i ryggen. Sittestubben er veldig fin med Årringene MYK. La den stå alene eller sammen med flere, eller kombiner med Årringene ULL. Diameteren til sittestubben varierer mellom 25-30 cm. Sittestubben fås i følgende størrelser og priser:

Høyde: 45-50 cm: 1590,-
Høyde: 50-55 cm: 1990,-

 

STOR OG KRAFTIG

Dette er stubbene med helt egen form, identitet og historie. Den er flott som sidebord, sofabord eller som nattbord. La den stå alene eller bruk flere sammen, kanskje et par sittestubber. Diameteren til de kraftige stubbene ligger mellom 35-40 cm. Med hver sin unikhet vil prisene ligge fra 2790,- til 3190,- med følgende inndeling:

Høyde 40-45 cm: 2790,-
Høyde 45-50 cm: 2990,-
Høyde > 50 cm: 3190,-

 

BORDSTUBBEN - HØY

Bordstubben er krafigere enn sittestubben, men ikke så massiv som Stor og kraftig. Noen er rette og nette, andre er litt mer organisk i formen. Bruk den som nattbord, sidebord til go´stolen og sofaen eller kombiner den med andre Årringer. Diameteren til bordstubben varierer mellom 30-35 cm.

Høyde: 45-50 cm: 2590,-

 

 
 
Bordstubben lav   Barnestubben   Unik
         

BORDSTUBBEN – LAV

Disse Årringene er flotte som lave sidebord og de er veldig fine å kombinere med en stor og kraftig stubbe eller en høy bordstubbe. Til barnerommet passer den fint som bord sammen med barnestubben.

Høyde 35-40 cm: 2390,-

 

BARNESTUBBEN

Super liten stubbe til de små – enten til å sitte på eller som et lite lekebord. Kombiner den gjerne med en lav Bordstubbe. Til Barnestubben er det koselig med Årringene MYK i dus rosa, lyse blå eller kanskje grått! Diameteren til barnestubben er +/- 26 cm.

Høyde 30-35 cm: 1090,-
Høyde 35-40 cm: 1290,-

 

HELT UNIK

I hver årskolleksjon er det noen helt spesielle stubber – i alle års-kolleksjon er det noen få utvalgte unike stubber. Prisene varierer - noen koster mellom 2-3000,- kroner,  andre fra 3-5000,- kroner.  Følg med på bloggen til Krosser – her presenteres de helt unike stubbene.

         
 
Ull   Myk   Fargevarianter
         

ÅRRINGENE SMÅ OG STORE GRENER

Små og store grener blir til små og store lysestaker og lysfat – alle sammen med årringene som gir sin historie. I kolleksjonen finnes lysestaker til både små lys (juletrelys) og antikklys. Til fatene er det fint med kubbelys, eller bruk de til å vise frem noe du er glad i. .

Årringene LYS,små grener: fra 199,-
Årringene LYS,store grener: fra 199,-
Årringene FAT,små og store: fra 299,-

 

ÅRRINGENE MYK

Morsomme "luer" til stubbene for å gi en MYK sitteplass. Årringene MYK kommer i ulike farger og størrelser og passer til de fleste stubbene. De er i 100% ull og håndstrikket.

 

FARGEVARIANTER

Årringene leveres i hvitt, sort, lys grå og mørk grå med skinnende blank stamme. Nytt i 2011- kolleksjonen er natur, helt enkelt og naturlig flott. Spesielle fargeønsker kan avtales og bestilles – få stubber i din farge!

         

 

     
      Tilbake til forsiden
Krosser-tre

Krosser Årringene er et registrert varemerke. Copyright & copy; 2010, Krosser – Årringene. All rights reserved