Hjem

 

17. Oktober 2017

Høstmarked

 


Vi åpner verkstedet her å Krosser for alle som har lyst til å besøke oss. Små og store stubber, lysestaker, fat og vaser klare for salg og det er 10% verkstedrabatt. På Høyloftet gjør vil klar til en hyggelig kafe med hjemmelaget bakverk.                              

Denne dagen kan du gøre et kupp på utstillingsmodeller i ulike farger, velge deg din unuke adventsstake eller fat, se årets fineste adventskalender og bestille små og store stubber med levering før jul

Ved for vinteren kan vi by på og det er laget et loppehjørnet med diverse interiørartikler som tidligere er brukt i utstillingen.


Besøk instagramkontoen vår, @krosser_aarringene for inspirasjon eller Facebooksiden www.facebook.com/aarringene. Klikke på arrangementet for å finne veibeskrivelse.

Håper vi sees - Velkommen!


Lagre


Lagre


VEIBESKRIVELSE: Vi har adresse Kroerveien 240, 1430 Ås, men det er ikke alle GPS´er som er oppdatert på denne adressen. Fra E6 ta av mot Ås. Passer NMBU og Ås sentrum (under jernbanelinjen). Passer Ås vgs på høyre hånd, en Coop Extra på venstre hånd for så å ta til høyre mot Kroer i neste rundkjøringen. Fra E18 ta av mot Ås. Fortsett til første rundkjøringen og ta rett frem mot Kroer. For begge retninger gjelder at du fortsetter mot Kroer ca 3,5 km. Ta deretter ned til venstre mot Hobøl/Kroer kirke. Etter ca 900 m er det en hoppbakke på høyre hånd. 50 m etter denne går det en gårdsvei opp til venstre. Her er det skiltet med Krosser.

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

01. April 2017

Helt unik


Noe spesielt, noe ingen andre har og som skaper ditt eget miljø i huset, leiligheten eller på hytta - de UNIKE Årringene fra Krosser. Formen, mønster, og ringene  - alt formet etter treets lange liv og naturens påvirkning. Bruk de ved siden av go´stolen og ved sofaen. Eller som nattbord. Stubbene har ulik størrelse og høyde, så send en mail til post@krosser.no og sammen finner vi den perfekte UNIKE stubben til deg.

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

25. Januar 2017

Venter på våren og fargene

 


Med kuldegrader ute, samtidig som dagene blir lenger og lenger, begynner jeg å lengte etter våren. Med våren kommer mer farger og fargene blir lyserer og lettere. I de fem årene jeg har jobbet med Årringene har jeg malt små og store stubber i mange forskjellige nyanser. Alt fra knall orange til duse grønne toner - etter kundenes ønsker eller mine påfunn. Den lille reagensvasen på bilde er i en av mine yndlingsfarger, Krystall. Grønt har altid vært en favoritt - kanskje fordi våren og det grønne henger i sammen?

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

13. November 2016

JUL PÅ KROSSER


Det nærmer seg desember og førjulstid og da er det alltid hyggelig å invitere til jul på Krosser. Her følger en oversikt over det som skjer i desember. Om tidspunktene ikke passer, er det bare å ta kontakt på post@krosser.no eller 41425767, så gjør vi en avtale.


25. november – KVELDSÅPENT PÅ KROSSER Snikstart på julen  - åpner dørene til verkstedet og lover god atmosfære og fin stemning. Åpent 13-20.


27. november – JULEÅPENT PÅ KROSSER Velkommen til Åringene sitt verksted og kafé på Høyloftet. Salg av små og store stubber og tilbud på utstillingsmodeller. Bestill deg en stubbe, finn din unike adventsstake eller kjøp gaver til venner og familie. På Høyloftet har vi kafé med hjembakst og varm drikke. Til fuglene har vi fuglenek, samt salg av vedsekker til peiskosen. Åpent 11-17.


3. og 4. desember –DESIGNERNES EGET JULEMARKED I OSLO Denne helgen finner du Årringene på Designernes eget julemarked på DogA, Norsk Design- og arkitektursenter. Dette er Oslo´s fineste julemarked med mange godbiter. Hit tar jeg med lysestaker, lysfat og blomstervaser i ulike størrelser, gavepakker og helt unike adventstaker. Åpent begge dager fra 10-17.


10. desember - JULEÅPENT PÅ KROSSER Velkommen til Åringene sitt verksted og kafé på Høyloftet. Salg av små og store stubber og tilbud på utstillingsmodeller. Bestill deg en stubbe, finn din unike adventsstake eller kjøp gaver til venner og familie. På Høyloftet har vi kafé med hjembakst og varm drikke. Til fuglene har vi fuglenek, samt salg av vedsekker til peiskosen. Åpent 11-17.


Vi fortsetter tradisjonen med en barnestubbe til den som vinner tippekonkurransen  ”hvor mange pepperkakegriser er det i krukken”. Nytt av året blir pynting av peppekakegris for de minste.


VELKOMMEN!


VEIBESKRIVELSE: Vi har adresse Kroerveien 240, 1430 Ås, men det er ikke alle GPS´er som er oppdatert på denne adressen. Fra E6 ta av mot Ås. Passer NMBU og Ås sentrum (under jernbanelinjen). Passer Ås vgs på høyre hånd, en Coop Extra på venstre hånd for så å ta til høyre mot Kroer i neste rundkjøringen. Fra E18 ta av mot Ås. Fortsett til første rundkjøringen og ta rett frem mot Kroer. For begge retninger gjelder at du fortsetter mot Kroer ca 3,5 km. Ta deretter ned til venstre mot Hobøl/Kroer kirke. Etter ca 900 m er det en hoppbakke på høyre hånd. 50 m etter denne går det en gårdsvei opp til venstre. Her er det skiltet med Krosser.

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

04. Juli 2016

Unike gaver til alle anledningerEndelig sommer - selv om utetemperaturen ikke til enhver tid gir oss følelsen av det - er det godt når det er så frodig og grønt ute som nå. Tid for ferie, tid for større og mindre sammenkomster med venner og familie. Vi samles i større begivenheter som bryllup eller feirer noen som fyller år. Trenger du en spesiell gave til en spesiell anleding er kanskje Årringene fra Krosser det du er på jakt etter. Unike norske produkter der alle har sin identitet og form, enten det er en stubbe fra treets stamme eller en lysestake fra et av treet grener. Jeg opplever gleden folk har av å både se og ta på produktene når de er på besøk her på Krosser eller jeg møter de på messer. Å gi bort Årringene i gave er gøy - det kan jeg love deg!

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

07. Mai 2016

Kom mai du skjønne milde!


Endelig - kom mai du skjønne milde! Favorittmåned og en utrolig fin sang - både teksten og melodien. Det er så deilig og se at det blir grønnere og grønnere for hver dag, enkelte dager også time for time. Vår betyr jo en god det utearbeid, men det er så godt når alt det snøen (det lille som var) og høstløvet har dekket til, kommer til synet. I skogen er det masse liv, fuglesang og skogens konge. En elgku og to kalver var faktisk nede på gården her for et par dager siden. Det var litt av et syn!


Mai betyr også barking av trær og kapping av trær til nye stubber som skal inn til tørk. Samtidig skal jeg prøve å pusse, male og selge! En hektisk tid, men da er det bare å utnytte at dagene også blir lengre og lengre, nyte solen og nynne på den vakreste sangen.


Kom, mai, du skjønne milde,

gjør skogen atter grønn,

og la ved bekk og kilde

fiolen blomstre skjønn!

Hvor ville jeg dog gjerne

at jeg igjen deg så!

Akk, kjære mai, hvor gjerne

gad jeg i marken gå!


Tekst: D. Jæger Melodi: W.A. Mozart

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

21. Mars 2016

Høyloftet - møtelokale og location


Det er ikke bare Årringene som er i fokus på Krosser. En gård byr på mange muligheter og i disse dager jobbes det med å utvikle det gamle Høyloftet som location og møtested for små og store bedrifter.


Høyloftet tar form steg for steg og nå ønsker vi å gjøre kjent for hele verden at dette er et sted som er perfekt for foto og styling av interiør, mote og mat, samt portrettfotografering. Ikke minst et unikt møtelokale for dagsmøter. Høyloftet er et stort og lyst rom med mange muligheter. En spesiell atmosfære, stilrent, litt annerledes og unikt. Holder dere møter her, vil servering av hjemmelaget lunsj gjøre dagen på Krosser til en god opplevelse.


Krosser er omgitt av skog og åker, vi har en gammel smie og små grånede uthus i skogkanten. Høyloftet er ca 225 kvadratmeter, med mye lys og hvite vegger. Flyttbare vegger males etter avtale og vi tilrettelegger med gulv og andre løsninger om det er ønskelig. I etasjen over Høyloftet er det også muligheter til å skape ulike og unike miljøer. Vi tilbyr kunder å bruke hele Krosser som er location - det gir mange muligheter.


Krosser ligger i Ås i Akershus, så Oslo er bare 35 minutter unna. Ta kontakt på post@krosser.no for mer informasjon eller ring 414 25 767.

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

01. Mars 2016

Et tilbakeblikk


Vintermånedene flyr avgårde og her er et lite tilbakeblikk på februar. Stubber malt i knall rosa og grå, samt en ny variant som er "rå". Turer i skogen for å finne nye furutrær som skal bli Årring-kolleksjonen 2016, pusseøkter på låven og rydding av pusseplassen! Diskokulen er ikke ryddet bort - den henger som et minne fra bryllupsfeiringer på låven. Hverdagen består også av mye annet, så ingen tvil om at dagene er varierte her på Krosser.

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

29. Januar 2016

Å pusse stubber er gøy!


Å pusse stubber er gøy! Etter at stubbene har tørket en god stund - tiden avhenger av størrelse - kan jeg sette igang med pusseprosessen. Noen ganger pusser jeg opp ulike varianter for å ha tilgjenglig for kunder, andre ganger er stubben valgt spesifikt sammen med kunden. Etterhvert som jeg kommer ned i treverket, er det alltid spennende å se stubbes mønster komme til syne. Aldri noen som er like - noen med enkle og rene ringer, andre med mønster fra grener til treet. Noen trær har ringer som viser at treet har vokst sakte, mens tette ringer viser at treet har hatt litt tøffere vekstvilkår. Fra å ha en "stikkende" og hard overflate blir de gode og "myke". Jeg hører ofte kommentaren "så god å ta på", når de kjenner på stubbens overflate for første gang. For ja, de er veldig gode å ta på. Gode å se på og gode å ta på. Å pusse er derfor ekstra gøy og givende når jeg vet responsen fra dere!

Dette innlegget har 2 kommentarer

 

02. Januar 2016

Nytt år - nye tanker og ideer!


God nytt år! Det er alltid spennende med nytt år - det byr på nye muligheter og nye planer. I hvertfall her på Krosser. Om ikke alle planer eller tanker blir satt ut i livet, eller om forsettene holdes gjennom hele året, så er det godt å starte med litt ny giv. Jeg gleder meg til  å pusse stubber til nye og gamle kunder, og jeg har et ønske om å komme med et nytt produkt i løpet av året også. Her ligger det litt mer planlegging og jeg må forholde meg til ulike instanser, men jeg krysser fingrene for en lansering i løpet av året. Følge med på bloggen, Facebook og Instagram.

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

10. Desember 2015

Julegave fra Krosser

     


     


Ønsker du å kjøpe deg en stubbe før jul eller har lyst til å gi bort en Årring i julegave? Da er det bare å ta kontakt med oss på post@krosser.no eller ring 41425767. Hit kan du komme etter avtale for å fine det du ønsker av Årringene fra Krosser. På verkstedet har vi fortsatt et godt utvalg av stubber. Lysestaker, gaveposer, fat og blomsterpotter har vi også klare . Ønsker du å gi et gavekort lager vi det.

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

02. Desember 2015

Designernes eget julemarked i Oslo


Lørdag 5. og søndag 6. desember er det klart for Designerens eget julemarked på DogA i Oslo igjen. Et utrolig fint julemarked med mange dyktige utstillere. Åpningstidene er 10-17 begge dager. Jeg har med meg Årringene fra Krosser og gleder meg masse! Håper vi sees!

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

21. November 2015

Åpent verksted 28/11


Da er adventstiden straks her og lørdag 28. november ønsker vi velkommen til jul på Krosser. I fjøset, der verkstedet til Årringene holder til, vil det være stubber til salgs i alle størrelser. Her er det mulighet for å finne den unike gaven til familie og venner. Ved i sekker til kalde vinterkvelder og nek til fuglene tilbyr vi også. På Høyloftet vi det være en liten kafé. Kom til Krosser for en litt annerledes julegavehandel mellom  klokken 11.00 og 16.00. VELKOMMEN!


Veibeskrivelse: Adressen til Krosser gård er Kroerveien 240, 1430 Ås, men vi anbefaler å bruke Holtveien 1, 1430 Ås på GPS´en. Det er naboen vår, Kroer kirke. Rett før kirken går det en gårdsvei opp til venstre - her er Krosser.

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

02. November 2015

Tilbakeblikk og snart jul!Oktober måned 2015 er forbi og det har vært en fin høstmåned med mye aktivitet på Krosser. Høyloftet har vært fullbooket med kunder til foto/styling og vi har hatt innspilling av reklamefilm. Mange stubber er pusset og malt og flere har fått nye eiere etter en kjempefin tur til Interiør- og boligmessen i Bergen.


Et nytt familiemedlem er kommet til – katten Teodor dukket opp på låven sammen med mammapus for noen uker siden. En helt utrolig menneskekjær katt som til og med hopper opp på mine skuldre når jeg pusser stubber. Morsomt med selskap på låven.


Planlegging for de neste to månedene er i gang – det går raskt mot jul. Hold av lørdag 28. november. Da har vi juleåpent på verkstedet. Den 5. og 6. desember er jeg på Designernes eget julemarked på DOGA i Oslo. Vel verdt en tur det også!

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

10. Oktober 2015

Bolig-og interiørmessen i BergenHelgen 16. til 18. oktober holdes Interiør- & Boligmessen i Grieghallen i Bergen. Dette er en åpen messe for publikum med et spekket program for dere som liker interiør. Her kan både handleglade og interiørinteresserte ha fine dager og det skal finnes noe for enhver smak. Interiør & boligmessen skal huse en bredde av forhandlere under ett og samme tak. I tillegg vil en rekke designere, produsenter, stylister, fotografer, kunstnere og bransjefolk fra sosiale medier delta. Tema for årets messe er HÅNDVERK, med "Handmade is the new black " som messens motto. Så da håper og tror jeg Årringene passer godt inn. Jeg skal ha egen stand og gleder meg til å møte masse nye mennesker og forhåpentligvis også noen nye kunder. Håper å se deg!


Finn siste nytt fra messen på facebook.com/interiorogboligmessen og interiorogboligmessen.blogspot.com.


 

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

03. Oktober 2015

Et unikt møbelMed Årringene fra Krosser kan du skape ditt unike miljø – enten det er med Årringene som nattbord på soverommet, sittestol på gutterommet, småbord ved go`stolen eller som bord til sofaen. Et levende møbel med historie der du kan velge den størrelsen som passer til deg. Ta kontakt på post@krosser.no og kom med dine ønskede mål (høyde/diameter), så finner vi sammen den perfekte stubben til deg!

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

04. September 2015

Et låveliv


Det er en hektisk tid på Krosser og da tenker jeg ikke bare på vanlig drift med Årringene og Høyloftet. Her er det høsting av korn og det er derfor folksomt på låven. Et låveliv som innebærer tørking av korn, korn som hentes av kornbilen, pussing av stubber og i helgen siste innspurt på utvendig vedlikeholdsarbeid. Mange regntunge dager har gjort kornet fuktig. Det kreves ekstra arbeid med å få det tørt, så tørka summer og går til alle døgnets tider. Det er en fin tid med flere generasjoner i aktivitet i vår store flott låve - det er gøy!

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

21. August 2015

Små og store grenerSmå og store grener blir unike Årringene LYS og Årringene BLOMST. Her er et knippe av det jeg har tilgjengelig på verkstedet. Faller noe i smak, så ta kontakt på post@krosser.no. Flotte gaver – både til venner, familie og en selv!


 Årringene LYS, mini kr.  199,-     Årringene LYS, stor kr. 299,- til 399,-.    Årringene TELYS, kr. 249,- til 349,-.


                  Årringene BLOMST, minipotte kr 499,-          Årringene BLOMST,  potte 11 cm kr. 899,-


                  Årringene Blomst, reagensrør kr. 349,-            Gavepose, Årringene mini + 9 lys kr. 215,-


 

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

21. Juni 2015

Det er sommer!Sommer og sol og det er tid for både ute- og innearbeid. På varme dager tars pusseutstyret ut – det er godt å jobbe når man kjenner solen varmer. Her på Krosser vil vi også skape en god og fin atmosfære ute. Mye arbeid legges derfor i  å holde alle bygninger ved like. Det er en strevsom og krevende jobb, men gøy når man vet at det er mye som skjer innenfor de store bygningene på gården. På Høyloftet har vi gjennom våren hatt flere kunder og fra verkstedet til Årringene er stubber sendt til hele landet.


Noen rolige dager blir det fremover – så inntil høsten er her ønskes en GOD SOMMER fr Krosser!

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

19. Mai 2015

Vår på Krosser

    


    


Dette er den beste årstiden - det er fantastisk hvordan åkrene og skogen blir grønnere og grønnere for hver dag. Kveldene blir lengre og etterhvert blir det vel også litt varemere i luften. Våren er den tiden da "alt" skal gjøres. Trærne som ble tatt ut i vinter skal barkes, kappes og legges til tørk. Stubber skal pusses og males, samtidig som salg, markedsføring og økonomi skal ivaretas. Godt at dagene er både lengre og lysere! Ønsker alle en fin vår med litt bilder fra det vårlige gårdslivet!

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

24. April 2015

Åpent på verkstedet 8. mai


Fredag 8. mai   fra 12.00 - 18.00 er det åpent på verkstedet om du har lyst til å komme en tur innom Krosser. Stubber i ulike størrelser og farger, lys, fat og blomsterpotter er klare for nye eiere. Håper å se deg!


Adresse: Krosser gård, Kroerveien 240, 1430 Ås (Vi er nabo til Kroerkirke med adresse Holtveien 1)


 

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

25. Mars 2015

Vårlige tider på Krosser
Det er lysere ute og det betyr mer utearbeid på Krosser. Både å gjøre "det pent" etter vinterens vind og snø, men også at trær skal barkes og kappes. Jeg har ikke startet opp med de store stokkene enda, men er igang med det som skal bli små og store Årringer - ÅrringeneBLOMST og ÅrringeneLYS. Inne i det gamle fjøset, der verkstedet er, er utstillingen endret litt på - noen nye produkter, nye farger og nye miljøer.


I tillegg gjør vi det klart på Høyloftet til å ta i mot flere kunder. Høyloftet et er ypperlig sted som location for foto og styling. Både innen interiør, møbel, mote og mat. I tillegg er det et fint møtelokale. Om du er interessert i et besøk til Krosser, enten det er stubber eller location, kan du ta kontakt på post@krosser.no.


Fortsatt fin marsmåned fra Krosser!


 

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

02. Mars 2015

Månedens unikeStarter årets første vårmåned med å introdusere "månedens unike Årring" - en unik stubbe i ulike størrelser som plukkes ut hver måned. Først ut er en mindre variant - den passer supert som en barnestubbe eller den kan være et lavt avlastningsbord. Fargen er lys grå, høyden ca 30 cm og diameter er fra 30-34 cm. Liten og organisk i formen og er fra den delen av treet som har vært nærmest rota. Stubben er fra 2013-kolleksjonen og kommer fra et lite furutre. Har du lyst på denne, så send en e-post til post@krosser.no. Prisen er er 1490,-.

Dette innlegget har 2 kommentarer

 

19. Januar 2015

Årets hjem i Bonytt


I juni 2013 var stylist og forfatter Kirsten Visdal og fotograf Trine Thorsen på besøk på Krosser. Det ble tatt bilder av hovedhuset og på verkstedet til Årringene. Februar året etter var bilder og tekst på trykk i Bonytt. Masse fine bilder knipset og stylet av to utrolig dyktige damer. Veldig gøy å være med disse jentene på "jobb", og ikke minst lærerikt. Det aller beste er kanskje at alt som sees på bildene er vårt - altså ingen andre møbler eller annet interiør tatt med i stylingen.


At vi skulle bli "årets hjem" i Bonytt 2014 så vi ikke for oss - det var rett og slett kult! Feirer det med å vise litt av bildene fra reportasjen.

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

09. Januar 2015

2015 er i gangNytt år byr på nye muligheter og tid for en oppsummering av året som er gått. 2014 var det tredje året med Årringene. Et nytt spennende år. Nye produkter, nye kunder, nye ideer, nye utfordringer og ikke minst selskap av ulike aktører på Høyloftet – vår location på Krosser. En vinter med lite snø gjør at 2014-kolleksjonen med stubber kun består av ca 90 stubber, altså svært så eksklusivt. Vi håper er at denne vinteren blir bedre, slik at det blir lettere å være tømmerhugger i år. Desembermåned ble en hektisk og fin måned – masse salg og fine møter med nye og gamle kunder.


Vi gleder oss til 2015 og hva det byr på!

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

26. Desember 2014

GOD JUL


GOD JUL OG GODT NYTT ÅR FRA ALLE PÅ KROSSER! VI GLEDER OSS TIL Å LEVERE MANGE NYE FINE STUBBER - BÅDE SMÅ OG STORE I 2015!

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

27. November 2014

JUL på Krosser


Året 2014 suser avgårde og snart er det jul igjen! På Krosser ønsker vi å holde verkstedet åpent for deg, så du kan gjøre julehandelen her eller besøke oss for en litt annerledes opplevelse. Vi ønsker velkommen:


Søndag 30. november 11.00 - 15.00


Lørdag 13. desember 11.00 - 14.00


Søndag 14. desember 11.00 - 14.00


I gamle fjøset, hvor verkstedet er, er det litt av hvert klart - både små og store stubber, lysestaker, lysfat og blomstepotter. Det er også mulig å bestille om du ønsker deg noe spesielt. Gavekort kan også ordnes! Finner du noe du har lyst på kan du betale med kort, kontant, eller det ettersendes faktura.


Det er en liten lekekrok for barn og på Høyloftet lager vi en liten kafé. Sekker med ved er også for salg. 


   VELKOMMEN TIL KROSSER  


Veibeskrivelse: Fra E18 ta av mot Ås. Følg rv 152 til rundkjøring der du kan ta rett frem mot Kroer. Kjør ca 3,5 km. Ta til venstre mot Hobøl. Etter ca 900 m går det en gårdsbruk opp til venstre. Her er Krosser! Fra E6 ta av mot Ås. Følg rv 152 forbi NMBU og Ås sentrum. I rundkjøring etter at du har passert Coop ekstra på venstre hånd, ta til høyre i rundkjøring. Kjør ca 3,5 km. Ta til venstre mot Hobøl. Etter ca 900 m går det en gårdsbruk opp til venstre. Her er Krosser! PS! Krosser er ofte ikke et alternativ i GPS'n. Prøv "Holtveien 1, Ås". Dette er adressen til Kroer kirke som er vår nabo. Rett før kirken går vår gårdsvei opp til venstre (om du kommer fra Ås).


 

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

22. Oktober 2014

Sosiale medier

 


Det er mye å henge fingrene i når en driver egen bedrift - en av oppgavene er å være i sosiale medier. Det startet med bloggen, deretter Facebook og nå endelig også instagram. Milepælen med 1000 følgere på Facebook er nådd og nye mål satt - både for Facebook og instagram.


Krosser vil finne sin form for å følge opp de sosiale mediene, med det mål å gi deg som leser et innblikk i livet på Krosser og kanskje friste deg til et kjøp av små eller store Årringer!


Lik Krosser på  : www.facebook.com/aaringene          Følg Krosser på : Krosser_aaringene


 

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

18. September 2014

Låven på Krosser

 


Låven på Krosser er ikke helt hva den en gang var. Et tidligere liv med griser og storfe er byttet ut med produksjon av Årringene, en møteplass for bedrifter, samt location for fotografer og stylister. Rart å tenke på, men også utrolig gøy å kunne skape et nytt univers i en stor og flott bygning. Ønsker du kontakt med oss – send en mail til post@krosser.no eller ring 414 25 767!


Dette innlegget har 0 kommentarer

 

16. Juli 2014

Store stubber - Sol - Sommer - Spania

Ta en titt innenfor dette fantastiske huset!


    


 


     


Se disse bildene fra et fantastisk norskeid hus i Spania - utrolig flott både inne og ute! Ekstra gøy å se at Årringene fra Krosser er i svært godt selskap med kjente designmøbler. Noen av stubbene som er i dette huset er da også ekstra spesielle – et par av de er ca 200 år gamle og dermed de eldste og største jeg har solgt så langt. La deg inspirerer – jeg fikk i alle fall lyst til å tilbringe noen late dager her!

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

21. Mai 2014

Stubbe til de minste

 


Barnestubben er populær – bare se her på Kaja! Dette er en flott og litt annerledes gave i forbindelse med fødsel og dåp, eller som bursdagsgave. En perfekt historieforteller – tell årringene innover og du kan videreføre dine historier til barnet. Flott å bruke som et lite bord, som krakk når det er Barne-TV eller til å støtte seg opp på to ben for første gang!


Barnestubben kan du få i den fargen du ønsker – størrelse ca 30 cm høy. Bestill i nettbutikken eller send en mail til post@krosser.no. 


Dette innlegget har 0 kommentarer

 

25. April 2014

Åpent verksted 9. og 10. mai

 


Fredag 9. mai og lørdag 10. mai åpner jeg dørene til verkstedet her på Krosser og ønsker alle velkommen. Kom og ta en titt på produksjonen av Årringene og bli inspirert til bruk av stubber i ulike miljøer. Kanskje du også finner en gave til deg selv eller andre. Her er det mulighet for å velge ut og kjøpe seg sin egen stubbe, en Årring fra Krosser, eller kanskje en Årringene BLOMST eller en liten furugren - Årringene LYS! Her er det også noen nyheter som ikker er vist tidligere!                                                                                        


                          Fredag 9. mai 12.00 – 20.00          Lørdag 10. mai 10.00 – 15.00                            


VEIBESKRIVELSE: Krosser gård ligger like ved Kroer kirke i Ås. Kroer kirke har adresse Holtveien 1. Kommer du fra Ås, er det en gårdsvei opp til venstre rett før kirken. Finner du ikke fram, ring 41425767. Søker du "Krosser, Ås" i Google maps finner du oss. (MULIG OMKJØRING pga veiarbeid. Følg røde skilter. Når du har kirken i front, ta til venstre mot Ås. Krosser ligger opp andre avkjøing til høyre.)


TA MED VENNER OG KJENTE - HÅPER VI SEES!


 

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

20. Mars 2014

Årringene LYS i nettbutikken

 


Nå kan du bestille Årringene LYS i nettbutikken - unike lysestaker fra små og store grener! 

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

23. Februar 2014

Mine gode hjelpere!

       


Ideen med Årringene fra Krosser var min, men for å skape en ramme rundt konseptet har jeg fått hjelp av flere. Nå har jeg lyst til å trekke de litt frem her på bloggen! Den første og kanskje største bidragsyteren var grafisk designer,  Thale Treider. Logo, nettside, tag og presentasjonskort var noe vi to laget i samarbeid. Det var utrolig gøy å se hva hun presenterte etter samtaler vi hadde sammen og hvordan hun, på sin rolige og kreative måte, satt det hele sammen til en helhet!


Har du lest boken, Naturligvis, til Kirsten Visdal vet du at hun er en dyktig dame. Har du ikke lest den, så sett den på ønskeliste. Kirsten stylet til de første inspirasjonsbildene og jeg blir aldri lei de. Det er alltid inspirasjon å finne på bloggen til Kirsten – ta en titt på kvistbloggen, så ser du hva jeg mener.


Teamet med stylist Linda Elmin og fotograf Birgit Fauske anbefales. De tar gode bilder og en fin og rolig atmosfære råder når de jobber sammen. Det har vært utrolig gøy å lære og å se hvordan stylister og fotografer jobber sammen. En ting er helt sikkert – det tar lang tid å skape god bilder!

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

10. Februar 2014

Årringene ULL


Det er snart vinterferie rundt om i landet og kanskje det er tid for noe nytt til hytta eller leiligheten på fjellet? Her er to morsomme Årringene ULL i grått! Eller hva med en med sort stamme og sort skinn? Pris per stk er 1490,- (+ evt frakt). Toppen, som sitter fast til stubben, er av norsk saueskinn. Praktisk å ha ved inngangen eller som en ekstra sitteplass. For mer info – ta kontakt på post@krosser.no.

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

17. Januar 2014

Blågrønn inspirasjon

   


Fargerike har kåret blågrønn til årets farge i 2014. Mange herlige nyanser av blått og grønn som gir inspirasjon til å male stubber i nye farger og lage nye stubbemiljøer i verkstedet. Jeg har allerede solgt stubber i blågrønne fargetoner – her ser dere en!


Dette innlegget har 0 kommentarer

 

23. Desember 2013

GOD JUL OG GODT NYTT ÅR!


Da er det tid for noen rolige dager - finne godstolen, en god bok og litt julegodis. Ønsker alle en god jul og et godt nytt år her fra Krosser! 

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

10. Desember 2013

Kom innom en tur!


Fredag 13. desember fra 14.00 - 18.00 eller lørdag 14. desember fra 11.00 - 15.00 har du mulighet til å ta en tur innom det gamle fjøset på Krosser der jeg har verksted. Små og store stubber er utstilt og du har mulighet til å finne noen unike julegaver! Håper vi sees!

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

25. November 2013

Førjulstid og julemarkeder

  


Tiden farer av sted og snart er det jul. Førjulstid på Krosser innebærer å klargjøre stubber som er bestilt - noen til nyoppussede rom og hus, andre til de som gir en gave til seg selv og til de som gir bort en Årring til andre. Store og små stubber, noen unike og andre malt etter eget fargeønske, er snart klare til nye eiere.


I tillegg klargjøres det også til ulike julemarkeder - gleder meg til å møte masse hyggelige mennesker på:


 Follodesigneres julemarked, Waldemarhøy i Ski, lørdag 30/11 10.00-17.00 og søndag 1/12 12.00-17.00


 Designeres eget julemarked 2013, DogA i Oslo, lørdag 7/12 10.00-18.00 og søndag 8/12 10.00-18.00


Har du lyst til å komme innom verkstedet holder jeg åpent fredag 13/12 fra 14.00-18.00 og lørdag 14/12 fra 11.00-15.00. Kom gjerne på besøk!


 

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

25. Oktober 2013

Årringene LYS

 


Messen i Bergen var vellykket  - mange spennende utstillere, mye besøk på standen, godt salg og hyggelige tilbakemeldinger. Mine to favoritter på messen var Anna Lenas pop up stand - sjekk hva hun har på http://annaleenashem.blogspot.no/ og jentene bak nettbutikken http://nordenogverden.no/. Lyspakkene på bildet var et av de mest populære produktene på standen til Krosser, sammen med lysfat og større lysestaker. En egen Limitid edition av lysestaker i gull og kobber var også med til Bergen - enkle, tøffe og helt rett i dagens trendbilde. 

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

17. Oktober 2013

På tur med stubbene til BergenDet har vært noen hektiske uker siden forrige oppdatering fra Krosser. Dagene har bestått av låvearbeid med puss av store stubber og små stubber, verkstedarbeid med maling hvitt i hvitt og ikke minst andre forberedelser til helgens store happening,- nemlig Bolig & interiørmessen i Bergen. Nå er jeg på plass i Bergen og standen er rigget. Håper på masse god respons og gleder meg til å selge små og store stubber!

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

09. September 2013

UKE 37

 


Denne uken byr på spenennde oppgaver og nye møter. Og i ukens blogginnlegg har jeg tenkt til å ta dere med på en ganske vanlig uke her på Krosser. For hver dag kommer litt nytt om hva som har skjedd eller skal skje. En god start på dagen inneholder alltid frokost, planleggeren min, PC og kaffe! 


Mandag: Første økt er i verkstedet med litt malearbeid, for så å møte en "kollega". Hun jobber også som selvstendig næringsdrivende. Her deler vi erfaringer og hjelper hverandre, selv om vi er i to ulike bransjer. Gleder meg!


Tirsdag: Ny dag nye muligheter - og nye planer som ble avklart sent i går! Starter dagen med å rydde. Her skal Store stua brukes til fotoopptak med Linda Elmin (som mange kjenner fra hviit.no) i spissen. Mens de driver med sitt her inne i huset, tar jeg turen til verkstedet. Der er det "et hav" av stubber som er i prosess - både små og store. På www.facebook.com/aaringene er et fotoalbum med bilder fra ukens oppgaver. Ta gjerne en titt!


Onsdag - torsdag: Glemte å fortelle i går at jeg også skulle på bloggtreff på House of Oslo tirsdag kveld. Mange ukjente fjes, men heldigvis også noen kjente. Og ikke bare litt god småmat, også innspirasjon rundt farger og tapetbruk. En spennende og fargerik tapet fra Storeys i goodiebagen gjøre at jeg får lyst til å male en stubben i en ny knall farge! Ellers ble ikke uken helt som vanlig - er nemlig i Gøteborg. Er på tur med mannen min, Christian, som har møter her. Her skal jeg gjøre "noen ærend", få unna litt kontorarbeid og ikke minst la meg inspirere ved å ta turen innom noen interiørbutikker. Her i Gøteborg er det Artelleriet favoritten!


Fredag: Fra noen dager i "storbyen" Gøteborg til blå kjeledress og pussearbeid! I dag blir det arbeid i verkstedet og pussing av stubber på låven. Uke 37 ble en variert uke! 

Dette innlegget har 3 kommentarer

 

30. August 2013

Verkstedet

  


  


Høsten er i full gang og det er heldigvis masse å gjøre! Siden det nå fremover blir noen timer på låven for å pusse stubber til dagens forhandlerne, samt nye som kom til under Gave- & Interiørmessen, har jeg ryddet i verkstedet. Gøy å ta bilder for å vise frem,  samt at det også er en invitasjon til deg om at du gjerne må komme innom! 

Dette innlegget har 1 kommentarer

 

12. August 2013

Sommerlige furutrær

   


  


Med fine soldager gror det fortsatt godt i skogen og det er grønt og frodig overalt. Noe av det som fasinerer meg med furutreet er at det vokser overalt - i bratte skråninger og på vindfulle topper. På en av øyene vi besøkte langs den svenske kysten i sommerferien, ble disse bildene tatt. Små furuer som tåler vær og vind og som her viser sin sommerprakt. Nye skudd skytes, kongler som dannes og frø som flyr med vinden for å gi nye fasinerende furutrær!


Dette innlegget har 0 kommentarer

 

18. Juni 2013

Noen late dager


Det er tid for noen late dager på Krosser - stubber byttes ut med sol og varme, bølgeskvulp og sjø. God sommer!

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

22. Mai 2013

Vår i skogen


Noe av det beste med å bo her i nord er skifte av årstider - de er så markante! Nå er våren kommet til Krosser og skogene rundt. Det blir grønt og frodig! Fargen på bladene som spretter ut og nye knopper som skyter, er ekstra intense og blanke. Det er liv og røre i skogen og de siste dagene er både rev og rådyr observert.  I går så jeg også den første låvesvalen, så da er det heller ikke lenge til vi kan si at sommeren er her. Enn så lenge - nyt vårdagene!

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

07. Mai 2013

Natur og messing

 


Bland naturlig tre, mønster av årringer, gamle kopper med gullkant og messing. Her har jeg vært på skattejakt i min mors kjeller og jeg synes dette tablået gir både en følelse av "skogens ro" og litt "glam". Lysestakene i tre heter Årringene LYS og finnes i ulike størrelser. Fatet kan brukes både som pynt, men også til servering av mat. Ta kontakt på post@krosser.no og du vil vite mer!

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

03. Mai 2013

Velkommen til Åpent verksted 3.-5. mai


Denne helgen, 3. til 5. mai, har du mulighet til å besøke verkstedet til Årringene fra Krosser. Kom og ta en titt på produksjonen av Årringene og bli inspirert av stubber til bruk i ulike miljøer. Kanskje du også finner en gave til deg selv eller andre. Her er det mulighet for å velge ut og kjøpe seg sin egen stubbe, en Årring fra Krosser, eller kanskje en Årringene BLOMST eller Årringene LYS!


Fredag 3. mai 12.00 – 20.00   Lørdag 4. mai 10.00 – 15.00  Søndag 5. mai 10.00 – 18.00


Krosser gård ligger like ved Kroer kirke i Ås. Kommer du fra Ås, er det en gårdsvei opp til venstre rett før kirken. Finner du ikke fram, ring 41425767. Søker du "Krosser, Ås" i Google maps finner du oss.


TA MED VENNER OG KJENTE - HÅPER VI SEES!

Dette innlegget har 2 kommentarer

 

02. April 2013

Arbeidsdagen

   


  


Påsken er over og den vanlige arbeidsdagen er i gang igjen. Dette er en tid på året da alt i prosessen rundt produksjon av Årringene skal gjøres. Trær skal hugges, stokker skal barkes, tørkeprosess skal overvåkes, stubber skal pusses, stubber skal males og ikke minst stubber skal markedsføres og selges. Hardt fysisk kroppsarbeid, kombinert med finmaling og kontorarbeid - totalt sett en helt perfekt kombinasjon!

Dette innlegget har 1 kommentarer

 

27. Mars 2013

Påsketur


Ta med deg en liten barnestubbe under armen og lag et koselig uteplass. GOD PÅSKE fra Krosser!

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

08. Mars 2013

Årringene BLOMST


Årringene BLOMST er en spennende nyhet i Årring-familien. Dette er helt unike blomsterpotter eller vaser. Et lite stykke tre fra en furu med historisk sus! Størrelsen variere fra 18-25 cm og den kommer i hvitt. Den er i salg i nettbutikken fra søndag 10. mars! 


Foto: Birgit Fauske

Dette innlegget har 1 kommentarer

 

04. Mars 2013

Arbeidsdagen

 


I disse dager skal egentlig alt som er knyttet til produksjon av Årringene gjøres i løpet av en normal arbeidsdag. Trær skal felles, barkes og legges til tørk, ferdigtørkede stubber skal pusses, males og klargjøres, kunder følges opp, det skal pakkes, markedsføres, selges, blogges…… Så, som dere skjønner – det blir ikke helt normale arbeidsdager her på Krosser i ukene framover. Som bildene viser, det er en arbeidskrevende og lang prosess fra barking av et nyfelt tre til ferdig stubbe til kunde. Men det er utrolig å kunne være med på hele denne prosessen og når et tre barkes funderer jeg ofte på hvor den vil havne i sitt nye liv!


Foto: Mats Tubaas Glende/Birgit Fauske

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

13. Februar 2013

Sittestubben

 


Sittestubben er en enkel og fin stubbe som passer til mye.  Bruk den som en liten krakk eller ha den som et lite bord, enten ved en stol eller kanskje som nattbord. Noe helt unikt til ditt interiør får du for 1590,-. Bestill den her, eller se om du har en forhandler i nærheten.


Styling: Linda Elmin, Foto: Birgit Fauske 

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

04. Februar 2013

Det perfekte treet

 


Klare fine vinterdager med godt snødekke er de beste dagene for å finne nye flotte stubbeemner. Vi har allerede vært noen turer i skogen for å merke de perfektre trærne. Og mens vi venter på litt mer snø (nå laver det ned...) og kalde fine dager, forbereder vi hogsten med det som hører til av maskiner og utstyr!  


Dette innlegget har 0 kommentarer

 

23. Januar 2013

Årringene BLOMST i vintersolen

 


Det er en kaldt uke her på Krosser. For at tær og fingre ikke skal frosse bort kan, ikke pusseøktene på låven bli for lange. Innimellom blir det da tid til litt fotografering. Det er en flott vinterdag her og jeg fikk lyst til å vise fram Årringene BLOMST - tatt på et betongbord ute med vakre snøkrystaller og strålende sol. 

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

16. Januar 2013

Sjarmerende stubber


Årringene ULL er morsomme og sjarmerende stubber med trekk av norsk saueskinn. De passer ekstra fint rundt spiseplassen på hytta eller kanskje foran peisen. Akkurat nå er tre mørke grå Årringene ULL klare for salg – lik stubbene på bildet. Høyde ca 45 cm.  Kanskje finner de veien til din hytte? Pris per stubbe er 1790,-. Ta kontakt på post@krosser.no for bestilling.

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

02. Januar 2013

Godt nytt år!


Hver ring har noe å fortelle. Et nytt år er i gang og 2012 har gitt oss sin ring, sin historie. Hva 2013 byr på blir spenennde å se - men inntil årringen for 2013 dannes, kan du telle deg bakover i historien og mimre om "gamle dager". KROSSER ØNSKER ALLE ET GODT NYTT ÅR!

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

27. Desember 2012

Jul på Krosser

     


   


Det er jul på Krosser og herfra ønsker vi alle en fin jul. Her har vi noen rolige dager med familie og venner!


I siste utgave av Elle Decoration er det en artikkel om jul på Krosser. Mange fine bilder som ikke kom med i artikkelen, så her på bloggen vises noen flere. 


Styling: Linda Elmin  Foto: Birgit Fauske

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

21. Desember 2012

Sol i sikte


Da har solen snudd - og det må markeres med en fantastisk gul stubbe! Er det noen som går for knallfarger i interiøret er denne garantert et blikkfang! 


PS! En liten hilen til Aina G. Sollie som foreslo gul stubbe på FB.

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

19. Desember 2012

Finn julegaven her


Forhandelere av Årringene fra Krosser har fått påfyll av nye stubber, så her er det bare å ta turen til en av disse butikkene for å finne årets julegave. NO3 på Gjøvik har små og store, grå, sorte og hvite stubber i butikken. Hos Konzept HP i Oslo er det mye å velge i av sort og grått. Ønsker du en hvit, så ta turen innom Milla i House of Oslo eller Lykkelig interiør på Haver i Drøbak. Vakkert i Stavanger har noen helt spesielle i natur og hos Brun`o i Haugesund og Carstens i Trondheim finner du ulike varianter og farger av Årringene fra Krosser. 


Bor du ikke i nærheten av noen av forhandlerne, så ta kontakt på post@krosser.no. Her kan du også bestille eller ordne et gavekort!


 

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

12. Desember 2012

En hilsen

 


Det var gøy på messe i helgen - god respons på nye produkter. Både vaser og lysestaker har fått nye eiere og forhåpentligvis også flere fornøyde mottakere på julaften! Takk til alle dere som delte nyheten på FB. Ninette Håmo får en liten hilsen fra Krosser!


Foto: Birgit Fauske   Styling: Linda Elmin

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

07. Desember 2012

Noe helt nytt til Julemessen


Lørdag 8. desember vises Årringene BLOMST og Årringene LYS frem for første gang - en eksklusiv prøvekolleksjon med mange fine vaser og lysestaker! Møt opp på julemessen på Tingvoll i Hobøl mellom ti og fire. Har du ikke anledning, men veldig lyst på noe av dette - ta kontakt  på post@krosser.no og bestill! 


Foto: Birgit Fauske, Styling: Linda Elmin

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

23. November 2012

Fotodag

    


Det skjer stadig noe her på Krosser og idag får jeg besøk av stylist Linda Elmin og fotograf Birgit Fauske. Da skal vi ta bilder av nye produkter! En liten sniktitt her på hva som kommer – kanskje dette er julegaven du har lett etter!

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

20. November 2012

Natur


Fra farger i forrige uke til natur denne uken. Det er flere som finner ut at Årringene fra Krosser er flotte nattbord. La deg inspirere av dette bilde i natur og hvitt! Leveringstid for stubber i natur er nå ca 3 uker. Mer informasjon om bordstubbene finner du her!

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

16. November 2012

Farger

 


Denne uken har besøkende på Facebook kommet med innspill på farger Årringene kan males i. Lilla har flere foreslått og det passer jo inn i den tiden vil snart går inn i. MEN jeg har bestemt meg for en helt annen - det må bli GUL! En farge som lyser opp i høstmørket! Resultatet kommer om noen uker, så følge med her og på Facebook!


PS! En liten overraskelse til en av dere som har foreslått gul eller en nyanse av gul!

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

05. November 2012

Nettbutikk


Om du ikke bor i nærheten av noen av Krosser sine flotte forhandlere, se www.krosser.no/forhandlere, kan du nå bestille din stubbe via nettbutikken, www.krosser.no/priser_og_bestill!

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

29. Oktober 2012

OsloturFredag var jeg på  bytur til Oslo igjen. Mangel flotte stubber er levert til Konzept H-P i Oslo. I tillegg var jeg innom Skiforeningens nyoppussende lokaler med stubber i resepsjonen. Der passet de helt supert - kule stoler og unike stubber! 

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

28. Oktober 2012

Høstdag i skogen

 


Strålende sol og kald høstluft – fine forhold for en søndag i skogen. Det er et oppdrag fra New Store Europe som bringer oss ut i skogen på denne årstiden. De trenger stubber til et spennede butikkprosjekt - resultatet vises på bloggen senere!


Dette innlegget har 0 kommentarer

 

25. Oktober 2012

Høstfarger II

 


For noe uker siden hadde Kirsten Visdal med seg noen stubber til en messe i Bergen. Gøy å kunne bidra med stubber til hennes flotte stand og å kunne male stubber i høstens farger! 


Foto: Kirsten Visdal


Dette innlegget har 0 kommentarer

 

15. Oktober 2012

Hvit og unik

  


Flott unik stubbe på vei til Genie Fargerike på Stord  - Årring nummer 130 fra 2011 kolleksjonen - 150 år gammel!


Det er ikke så mange av disse unike stubbene – de stubbene som har levd sitt liv nærmest rota. Det er  de organiske formene, kjevheten eller blomsterformen som gir det unike møbelet. Ønsker du deg en av disse helt spesielle fra kolleksjonen til Årringene fra Krosser, ta kontakt på post@krosser.no. Følg også med på nettsiden til Årringene. Når nettbutikken åpner 1. november er det to flotte unike stubber klare for levering!

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

05. Oktober 2012

Et hav av stubber

 


I disse dager er det verkstedet fylt opp av stubber i maleprosess – sort, grått og hvitt i en herlig miks av former og høyder. Det er bare å glede seg for kunder som bor i nærheten av Konzept H-P i Oslo, Vakkert i Stavanger, Carstens i Trondheim, Fargerike Genie på Stord eller Brun´o interiør i Haugesund. Snart er disse stubbene å finne i butikk. Har du lyst på stubbe, men bor ikke i nærheten av disse butikkene, send en mail til post@krosser.no med ditt ønske. Stubber kan også sendes fra Krosser!


Dette innlegget har 0 kommentarer

 

25. September 2012

Høstfarger II

 


I går lå den en mail i innboksen min fra Kirsten Visdal – innehaver av Kvist og forfatter av boken Naturligvis. En flott og dyktig dame som har vært delaktig i prosessen med Årringene, blant annet ved å style til mange av bildene på nettsiden til Krosser. Denne gang inviterte hun til et spennende oppdrag og jeg maler nå opp noen stubber med utgangspunkt i fargepalletten på bilde. Disse skal være som en del av miljøet ved standen, når Kirsten skal delta på Interiør og Boligmessen i Bergen førstkommende helg ! Lover å vise fram sluttresultatet!


Foto: Kirsten Visdal


Dette innlegget har 0 kommentarer

 

12. September 2012

På plass i København


Da er Årring nummer 117/2011 funnet sin plass i en leilighet i København. Den ble helt fantastisk og det var utrolig gøy å møte en fornøyd eier! Stubben ble nemlig levert direkte – stubbelevering ble kombinert med en weekend i favorittbyen!

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

04. September 2012

Furutreet

   


   


Furutreet er mitt tre – like flott til alle årstider. Sommeren er på hell, skogen tar etterhvert høstdrakten på og de modne konglene vil falle på bakken. Ta de inn og bruk de som dekorasjon. Som her på en stor stubbe brukt som bord til go´stolen i stua.

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

27. August 2012

Nye stubber på vei

 


Nye stubber på vei til verkstedet for å få noen strøk maling. Her er det stubber til å sitte på eller flotte bord. Disse skal videre til ulike butikker, de fleste skal males hvite, men noen blir også grå. 

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

20. August 2012

Stubbelevering


Dagen i dag startet med varelevering til Riccovero concept store Byporten i Oslo. Årringene fra Krosser blir en del av inventaret til butikken som har nyåpning førstkommende torsdag. Lekre klær og unike stoler og bord i god mix!

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

13. August 2012

Sommerdager på låven


Flere av årets sommerdager er tilbrakt på låven med pussearbeid, men jeg har ikke vært alene. Der små og store stubber gjøres klare til bord, stoler eller bare skal bli en pyntestubbe, flyr låvesvalene elegant rundt. Selv om det er mye støy fra pussemaskinene, flyr de inn og ut av vinduene og flytter seg kvitrende fra takbjelke til takbjelke! Store deler av låven er nymalt i sommer, så kanskje den røde flekken i pannen er litt mer rød enn vanlig! 

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

12. Juli 2012

SOLGT!


Den store blomsterstubben, nr. 40/2011 som jeg har skrevet om tidligere, er solgt. Den skal til Danmark og storbyen København. Kjempegøy! Kanskje det nærmeste jeg kommer drømmen om en leilighet i denne byen...... Først skal den pusses ferdig og deretter males hvit. I september er den klar for å å pynte opp i eierens nye leilighet!


PS! Nr. 117/2011, også en blomsterstubbe, er fortsatt her - litt mindre men også helt fantastisk!


 

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

04. Juli 2012

Låveminner

  


I juni og juli i 1997, år 2000 og 2006 var det store begivenheter som ble feiret på låven her på Krosser. Det var pyntet til fest og høy stemning med familie og venner som var samlet til bryllupsfest for mine søsken, samt vårt eget bryllup. Et skinnende minne fra begivenhetene henger fortsatt i taket- nå sammen med alle stubbene til tørk og låvesvalene som flyr inn og ut av vinduene. Idyll og romantikk på låven!

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

02. Juli 2012

Kom gjerne innom!


Dersom du er på ferie i området og har lyst til å ta en tur for å se på sittestubber, bordstubber eller andre varianter av Årringene fra Krosser, er du hjertlig velkommen. Her er vi på gården de tre første ukene i juli. Ta kontakt, så avtaler vi et tidspunkt. Kom og reserver din stubbe - det er nå utvalget er størst!

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

29. Juni 2012

Stubber i Elle

       


I juniutgaven av Elle Decoration er det stubber fra Krosser å se. Bla opp på side 111! Det er ikke første gang de vises i dette magasinet - bilde med de hvite stubbene, tatt av Kråkvik DÓrazio, var i en utgave tidligere i år. Sommerfeeling versus vinterstemning!

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

22. Juni 2012

Fresko + Årringene = sant

     


I dag har jeg vært på tur til Oslo. Fire flotte stubber er levert til Fresko - en sunnhetsbar med fokus på velsmakende, næringsrik og kortreist mat. Fresko åpner i juli og holder til i Frognerveien 8.  Pablo Rivas, eier av Fresko, ønsket stubbene i "Grå harmoni" fra Jotun og det kledde stubbene godt! Gøy at stubbene nå skal leve sitt videre liv i by´n!

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

19. Juni 2012

Dagen i dag

  


I dag skal det jobbes med ulike deler av prosessen med Årringene. Det er stubber som skal klargjøres til kunder, noen skal males, på låven skal det ryddes og pusses og den store stubben fra tidligere innlegg skal rettes opp. Kanskje jeg også finner på noe morsomt med alle de små stubbene jeg har liggende.


Solen skinner på Krosser i dag - så dette blir en fin dag!

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

10. Juni 2012

Et spennende prosjekt

   


Her på Krosser har vi fått et nytt og spennede oppdrag. En større bestilling og et litt annet uttrykk på stubbene enn det vi har presentert hittil. Vi har derfor hatt en ny økt i skogen - flere flotte furuer er valgt ut, felt, barket og lagt til tørk ute. 

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

08. Juni 2012

Helt rå og unik


Noen stubber skiller seg helt ut - dette er en av de. Denne har fått navnet blomsterstubben og fremstår her som helt rå og upusset. Dette skal jeg igang med etterhvert og i bloggen tar jeg deg med på prosessen frem til stubben får en ny eier!

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

31. Mai 2012

Himmelblå

 


Maren, minstejenta på Krosser, elsker blått. Derfor må det en blå sittestubbe inn på hennes lille rom. Den skal brukes som sittekrakk til venner som er på besøk og ellers stå til pynt. Sittestubben kan også fint brukes som et lite sidebord om du ikke har så stor plass. Velg din farge som Maren og bestill en sittestubbe på post@krosser.no.

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

24. Mai 2012

Stubber i store stua

 


I går hadde jeg besøk av stylist Linda Elmin og Birgit Fauske på oppdrag for Fargerike. To supre og dyktige jenter - Linda er stylist og innehaver av nettbutikken Hviit og Birgit er fotograf. Deres besøk gir inspirasjon til å ta egne bilder og vise frem hvordan stubbene kan brukes i interiøret. Her er to unike hvite, bruk som sofabord sammen med en europall. Bilde er tatt fra store stua her på Krosser. Stubbene er til salgs, så ta kontak på post@krosser.no for mer info. 

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

15. Mai 2012

Sommerlig på soverommet


Det nærmer seg sommer og det er fint med lyse og lette farger på soverommet. Hvorfor ikke gi dette rommet en liten oppfriskning nå! Bordstubben passer fint som nattbord - kombiner gjerne med en av de unike stubbene og la de ha litt ulik høyde. Årringene MYK, ull-luen du kan tre på stubben, kommer i mange friske farger. På www.krosser.no/priser finner du oversikten over de ulike stubbene og priser. 

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

09. Mai 2012

Knallfin

 


Forrige innlegg var om de små stubbene til barn - det er dette også. Må vise denne flotte stubben, malt i fragen Waterblue. Stubben er spesialbestilt, både høyde og farge etter ønske fra kunden og den skal fortsette sitt liv som cellokrakk for små barn!


Liten barnestubbe koster 990,- mens prisen for stor er 1290,-. Ta kontakt på post@krosser.no for bestilling!

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

02. Mai 2012

Barnestubben

 


Barnestubben er en flott gave til de minste - ved fødsel og bursdag eller dåpsgave. Morsomme som sittekrakk eller et lite bord. La barnets fødselsår bestemme årgangen. Her på Krosser er det fortsatt noen stubber igjen fra 2011-kolleksjonen, og mange fine barnestubber er også hugget i 2012. "Luene" til å tre på stubben, Årringene MYK, er et morsomt tilbehør og finnes i flere ulike farger.

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

26. April 2012

Barking i skogen


I disse dager jobber jeg, som skrevet tidligere, med 2012-kolleksjonen. Mange trær er felt og neste steg er å fjerne barken. Fysisk hardt arbeid i grått vårvær, men heldigvis er det noen solgløtt og følelse av vår mellom regn og kalde dager. Legg merke til de flotte blomsterformene på de største trærne. Dette blir fantastiske stubber!

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

24. April 2012

Stort og sort

   


I disse dager er det store sorte stubber på vei fra Krosser til Trondheim. Disse skal pryde et nytt område i et kjøpesenter i byen sammen med andre norske møbler. Stubbene er kraftige, flere unike, og er fra 2011-kolleksjonen. 

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

20. April 2012

Natur, papir og porselen

 


Det er noe ekstra med det naturlige, her sammen med papir og fint porselen. Åringene danner et mønster som gir ro og historie. Dette er en av de unike stubbene i Årring-kolleksjonen fra 2011. En lav og kraftig bordstubbe med stor diameter og flott mønster. 

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

16. April 2012

Peiskos

   


Våren uteble like brått som den kom – oppfordrer derfor til litt peiskos. Disse fine bildene er tatt av Birgit Fauske og stylet av Linda Elmin. Her er en stor og kraftig stubbe brukt som bord, sammen med to sittestubber. ”Luen” til stubbene kan tas av – de kalles Årringene MYK  - er håndstrikket og i 100% ull. Finn mer informasjon på www.krosser.no/priser.


Dette innlegget har 0 kommentarer

 

11. April 2012

Sittestubbe og grønne nyanser

  


Gode bilder en ingen enkel sak og å komponere bilder er heller ikke lett. Men eneste mulighet er å prøve seg litt frem og her vises vårens grønne stubbe. En sittestubbe, men også en stubbe som passer som et lite småbord. Denne skal på et jenterom - friskt og delikat! Tapeten i bakgrunnen er fra Scandinavian Surface og bringer deg ut i skogen med mange flotte detaljer.

Dette innlegget har 1 kommentarer

 

02. April 2012

Stubber i gult

325325


Påsken nærmer seg og vi tar en liten pause fra barking av nye stubber, pussing og maling på Krosser. Det er tid for en liten ferie. Ønsker alle en god påske og håper bildene gir den rette gule stemningen!


PS! Har du spørsmål om stubbene eller ønsker å bestille, send en mail, post@krosser.no. Er innom mailen ila påsken.

Dette innlegget har 2 kommentarer

 

28. Mars 2012

Varierte dager

      


Vårdagene på Krosser består av arbeid i begge ender av prosessen med Årringene. Årringer som males og er klare for salg, samt hugging av nye trær som gir Årringer til 2012-kolleksjonen. Dette innlegget har 0 kommentarer

 

18. Mars 2012

Lekkert med svart


En stubbe i svart er både lekkert og tøft. Det lyse treverket og årringene møter en kontrast til det svarte som myker det hele opp. På bilde er det en bordstubbe som passer fint til go´stolen eller ved siden av sofaen som her. Pris og tips til andre farger finner du her.Dette innlegget har 1 kommentarer

 

16. Mars 2012

Et lite furutre

   


Trærne som hogges varierer i størrelse. I skogen fant vi et lite furutre – et vindfall etter høstens og vinterens sterke ”stormer”. Her er resultatet så langt. Småstubber, ferdig barket og kappet, som badet i sollyset denne fine vårdagen. I blant er det gøy å arbeide med litt mindre og lettere stubber, så det blir spennende å se hva dette blir etter hvert.


Dette innlegget har 0 kommentarer

 

13. Mars 2012

Hardbarka arbeid

       


De første trærne er tatt ut fra skogen og barkingen er i gang. Hardt fysisk arbeid, men en fryd å gjøre dette ute i det fantastiske vårværet!


Dette innlegget har 1 kommentarer

 

12. Mars 2012

Barnestubben - jente

   


Dette er stubben til de små. Fin som både sittekrakk og bord, kombiner gjerne flere, og med denne stubben gir du barnerommet et eget særpreg. Pynt opp med rosa eller hvit Årringene MYK. Barnestubben er i to størrelser, under 35 cm og 35-40 cm. Den er perfekt som gave – gjerne til dåp eller navndag! Du kan bestille på post@krosser.no. 


Dette innlegget har 0 kommentarer

 

08. Mars 2012

Stubbene har flyttet inn


Endelig kan verkstedet tas i bruk – det har tatt tid og det er fortsatt mye som gjenstår å gjør. Men det viktigste er at jeg nå kan male stubbene her – mange flotte stubber har fått sine første malestrøk. Mellom kontor og maleverksted har jeg satt inn gamle låvevinduer – fint ikke sant!


Dette innlegget har 2 kommentarer

 

07. Mars 2012

Leveranse på vei


I Stavanger-området er de glade i Årringene fra Krosser. Denne uken er en ny leveranse på vei til butikken Vakkert i Stavanger by og En rød knapp på Tau – en av de er nummer 93/2011. Så bor du i dette området er det bare å ta turen innom for en titt eller kanskje et kjøp.


Dette innlegget har 1 kommentarer

 

05. Mars 2012

På fotokurs

      


I helgen har jeg vært på fotokurs hos dyktige Trine Thorsen. Ta en titt på hennes bilder og du blir garantert inspirert. Kurset tilførte mye ny kunnskap til en uerfaren fotograf. Med litt øving håper jeg å kunne presentere gode bilder fra livet på Krosser etterhvert.


Dette innlegget har 1 kommentarer

 

01. Mars 2012

En sniktitt inn i maleverkstedet

 


Det er mye som skjer på Krosser til en hver tid og et av prosjektene er nytt maleverksted og kontor. Her skal stubbene og jeg flytte inn! Interiøret her er viktig for trivsel, så jeg har brukt gamle låvevinduer for å gi gjennomlys mellom verkstedet og kontoret. På veggene gir lys og røff rupanel et rustikk miljø og på den ene veggen i malerommet blir det etterhvert tapet fra Storeys. Jeg er glad i grønt, så det er ikke umulig at det blir noen grønne elementer i rommene også! Følg med videre på oppussingen her på bloggen! 

Dette innlegget har 1 kommentarer

 

28. Februar 2012

På jakt etter det perfekte treet


Nå er det tid for å finne de perfekte trærne. Derfor er planleggingen av årets hogst som skal gi stubber til 2012-kolleksjonen av Årringene i gang. Februar og mars er tradisjon tro gode måneder for hogst og tørking av tre. Slanke flotte furuer, noen svært kraftige andre rette og nette, skal i første omgang merkes. Noen smakebiter fra arbeidet i skogen følger etterhvert her på bloggen! 

 

Dette innlegget har 0 kommentarer

 

23. Februar 2012

Bordstubben

      


Bordstubben er er blitt en popolær stubbe blant Årringene – den passer fint ved siden av og´stolen eller som vist her, ved siden av sofaen. En bordstubbe er ca 50 cm høy og diameteren varierer mellom 30 og 35 cm. Her får du plass til kaffekoppen og litt lesestoff. Velg den i sort eller kanskje i en farge med smak av vår! Grønn er uten tvil hot! Det er umalte bordstubber på lager, så ta kontakt om du har lyst på noe helt spesielt!


Foto: Birgit Fauske, Styling: Linda Elmin


Dette innlegget har 0 kommentarer

 

14. Februar 2012

Alle er unike og nummererte

Unike stubber med hvert sitt bevis


Alle Årringene fra Krosser er unike og alle er nummererte – dette kortet følger med stubben og ny eier. Les og bli inspirert til å ønske deg din egen stubbe! 


Unike stubber med hvert sitt bevis


Dette innlegget har 1 kommentarer

 

12. Februar 2012

Velkommen til bloggen om Årringene


Årringene er bloggen der du kan følge stubbene fra Krosser gård. Den vil ta deg med på hogst i skogen og videre gjennom produksjon – kort sagt, følge stubbene fra ”skog til stue”. Bloggen skal inspirere og gi deg nyheter, samt vise de helt unike stubbene som kanskje er klare for et nytt liv i ditt hjem!


Håper du har lyst til å følge Årringene, en litt annerledes blogg om interiør!

 

Dette innlegget har 8 kommentarer

 

00. Februar 0000

GOD JUL


Nå blir det noen dager med juleferie på Krosser. En hektisk og morsom førjulstid er over og det skal bli fint med noen roligere dager. Ønsker dere alle en god jul med noen bilder vist i Elle Decoration i 2013. Fotograf er Birgit Fauske og stylist er Linda Elmin.  Vi høres igjen på nyåret!

Dette innlegget har 0 kommentarer

Cathrine

Cathrine – det er meg – jenta bak Årringene. Oppvokst på Krosser, gården der Årringene har hatt sitt liv på rot og blir videreforedlet. Denne bloggen skal gi deg et innblikk i livet bak Årringene, inspirasjon og nyheter. Ønsker gjerne tips fra lesere, så send en mail til post@krosser.no.
God lesing!

Send e-post

Kategorier:

Besøk Designprosess Handletips Høyloftet Inspirasjon Livet på Krosser Låveliv Stubber Unike Årringer Ut på tur

     
      Tilbake til forsiden
Krosser-tre

Krosser Årringene er et registrert varemerke. Copyright & copy; 2010, Krosser – Årringene. All rights reserved