Hjem

 

02. November 2015

Tilbakeblikk og snart jul!Oktober måned 2015 er forbi og det har vært en fin høstmåned med mye aktivitet på Krosser. Høyloftet har vært fullbooket med kunder til foto/styling og vi har hatt innspilling av reklamefilm. Mange stubber er pusset og malt og flere har fått nye eiere etter en kjempefin tur til Interiør- og boligmessen i Bergen.


Et nytt familiemedlem er kommet til – katten Teodor dukket opp på låven sammen med mammapus for noen uker siden. En helt utrolig menneskekjær katt som til og med hopper opp på mine skuldre når jeg pusser stubber. Morsomt med selskap på låven.


Planlegging for de neste to månedene er i gang – det går raskt mot jul. Hold av lørdag 28. november. Da har vi juleåpent på verkstedet. Den 5. og 6. desember er jeg på Designernes eget julemarked på DOGA i Oslo. Vel verdt en tur det også!
Security Code Refresh Code

 

 

Cathrine

Cathrine – det er meg – jenta bak Årringene. Oppvokst på Krosser, gården der Årringene har hatt sitt liv på rot og blir videreforedlet. Denne bloggen skal gi deg et innblikk i livet bak Årringene, inspirasjon og nyheter. Ønsker gjerne tips fra lesere, så send en mail til post@krosser.no.
God lesing!

Send e-post

Kategorier:

Besøk Designprosess Handletips Høyloftet Inspirasjon Livet på Krosser Låveliv Stubber Unike Årringer Ut på tur

     
      Tilbake til forsiden
Krosser-tre

Krosser Årringene er et registrert varemerke. Copyright & copy; 2010, Krosser – Årringene. All rights reserved