Hjem

 

21. Mars 2016

Høyloftet - møtelokale og location


Det er ikke bare Årringene som er i fokus på Krosser. En gård byr på mange muligheter og i disse dager jobbes det med å utvikle det gamle Høyloftet som location og møtested for små og store bedrifter.


Høyloftet tar form steg for steg og nå ønsker vi å gjøre kjent for hele verden at dette er et sted som er perfekt for foto og styling av interiør, mote og mat, samt portrettfotografering. Ikke minst et unikt møtelokale for dagsmøter. Høyloftet er et stort og lyst rom med mange muligheter. En spesiell atmosfære, stilrent, litt annerledes og unikt. Holder dere møter her, vil servering av hjemmelaget lunsj gjøre dagen på Krosser til en god opplevelse.


Krosser er omgitt av skog og åker, vi har en gammel smie og små grånede uthus i skogkanten. Høyloftet er ca 225 kvadratmeter, med mye lys og hvite vegger. Flyttbare vegger males etter avtale og vi tilrettelegger med gulv og andre løsninger om det er ønskelig. I etasjen over Høyloftet er det også muligheter til å skape ulike og unike miljøer. Vi tilbyr kunder å bruke hele Krosser som er location - det gir mange muligheter.


Krosser ligger i Ås i Akershus, så Oslo er bare 35 minutter unna. Ta kontakt på post@krosser.no for mer informasjon eller ring 414 25 767.
Security Code Refresh Code

 

 

Cathrine

Cathrine – det er meg – jenta bak Årringene. Oppvokst på Krosser, gården der Årringene har hatt sitt liv på rot og blir videreforedlet. Denne bloggen skal gi deg et innblikk i livet bak Årringene, inspirasjon og nyheter. Ønsker gjerne tips fra lesere, så send en mail til post@krosser.no.
God lesing!

Send e-post

Kategorier:

Besøk Designprosess Handletips Høyloftet Inspirasjon Livet på Krosser Låveliv Stubber Unike Årringer Ut på tur

     
      Tilbake til forsiden
Krosser-tre

Krosser Årringene er et registrert varemerke. Copyright & copy; 2010, Krosser – Årringene. All rights reserved