Hjem

 

07. Mai 2016

Kom mai du skjønne milde!


Endelig - kom mai du skjønne milde! Favorittmåned og en utrolig fin sang - både teksten og melodien. Det er så deilig og se at det blir grønnere og grønnere for hver dag, enkelte dager også time for time. Vår betyr jo en god det utearbeid, men det er så godt når alt det snøen (det lille som var) og høstløvet har dekket til, kommer til synet. I skogen er det masse liv, fuglesang og skogens konge. En elgku og to kalver var faktisk nede på gården her for et par dager siden. Det var litt av et syn!


Mai betyr også barking av trær og kapping av trær til nye stubber som skal inn til tørk. Samtidig skal jeg prøve å pusse, male og selge! En hektisk tid, men da er det bare å utnytte at dagene også blir lengre og lengre, nyte solen og nynne på den vakreste sangen.


Kom, mai, du skjønne milde,

gjør skogen atter grønn,

og la ved bekk og kilde

fiolen blomstre skjønn!

Hvor ville jeg dog gjerne

at jeg igjen deg så!

Akk, kjære mai, hvor gjerne

gad jeg i marken gå!


Tekst: D. Jæger Melodi: W.A. Mozart
Security Code Refresh Code

 

 

Cathrine

Cathrine – det er meg – jenta bak Årringene. Oppvokst på Krosser, gården der Årringene har hatt sitt liv på rot og blir videreforedlet. Denne bloggen skal gi deg et innblikk i livet bak Årringene, inspirasjon og nyheter. Ønsker gjerne tips fra lesere, så send en mail til post@krosser.no.
God lesing!

Send e-post

Kategorier:

Besøk Designprosess Handletips Høyloftet Inspirasjon Livet på Krosser Låveliv Stubber Unike Årringer Ut på tur

     
      Tilbake til forsiden
Krosser-tre

Krosser Årringene er et registrert varemerke. Copyright & copy; 2010, Krosser – Årringene. All rights reserved