Hjem

 

13. November 2016

JUL PÅ KROSSER


Det nærmer seg desember og førjulstid og da er det alltid hyggelig å invitere til jul på Krosser. Her følger en oversikt over det som skjer i desember. Om tidspunktene ikke passer, er det bare å ta kontakt på post@krosser.no eller 41425767, så gjør vi en avtale.


25. november – KVELDSÅPENT PÅ KROSSER Snikstart på julen  - åpner dørene til verkstedet og lover god atmosfære og fin stemning. Åpent 13-20.


27. november – JULEÅPENT PÅ KROSSER Velkommen til Åringene sitt verksted og kafé på Høyloftet. Salg av små og store stubber og tilbud på utstillingsmodeller. Bestill deg en stubbe, finn din unike adventsstake eller kjøp gaver til venner og familie. På Høyloftet har vi kafé med hjembakst og varm drikke. Til fuglene har vi fuglenek, samt salg av vedsekker til peiskosen. Åpent 11-17.


3. og 4. desember –DESIGNERNES EGET JULEMARKED I OSLO Denne helgen finner du Årringene på Designernes eget julemarked på DogA, Norsk Design- og arkitektursenter. Dette er Oslo´s fineste julemarked med mange godbiter. Hit tar jeg med lysestaker, lysfat og blomstervaser i ulike størrelser, gavepakker og helt unike adventstaker. Åpent begge dager fra 10-17.


10. desember - JULEÅPENT PÅ KROSSER Velkommen til Åringene sitt verksted og kafé på Høyloftet. Salg av små og store stubber og tilbud på utstillingsmodeller. Bestill deg en stubbe, finn din unike adventsstake eller kjøp gaver til venner og familie. På Høyloftet har vi kafé med hjembakst og varm drikke. Til fuglene har vi fuglenek, samt salg av vedsekker til peiskosen. Åpent 11-17.


Vi fortsetter tradisjonen med en barnestubbe til den som vinner tippekonkurransen  ”hvor mange pepperkakegriser er det i krukken”. Nytt av året blir pynting av peppekakegris for de minste.


VELKOMMEN!


VEIBESKRIVELSE: Vi har adresse Kroerveien 240, 1430 Ås, men det er ikke alle GPS´er som er oppdatert på denne adressen. Fra E6 ta av mot Ås. Passer NMBU og Ås sentrum (under jernbanelinjen). Passer Ås vgs på høyre hånd, en Coop Extra på venstre hånd for så å ta til høyre mot Kroer i neste rundkjøringen. Fra E18 ta av mot Ås. Fortsett til første rundkjøringen og ta rett frem mot Kroer. For begge retninger gjelder at du fortsetter mot Kroer ca 3,5 km. Ta deretter ned til venstre mot Hobøl/Kroer kirke. Etter ca 900 m er det en hoppbakke på høyre hånd. 50 m etter denne går det en gårdsvei opp til venstre. Her er det skiltet med Krosser.
Security Code Refresh Code

 

 

Cathrine

Cathrine – det er meg – jenta bak Årringene. Oppvokst på Krosser, gården der Årringene har hatt sitt liv på rot og blir videreforedlet. Denne bloggen skal gi deg et innblikk i livet bak Årringene, inspirasjon og nyheter. Ønsker gjerne tips fra lesere, så send en mail til post@krosser.no.
God lesing!

Send e-post

Kategorier:

Besøk Designprosess Handletips Høyloftet Inspirasjon Livet på Krosser Låveliv Stubber Unike Årringer Ut på tur

     
      Tilbake til forsiden
Krosser-tre

Krosser Årringene er et registrert varemerke. Copyright & copy; 2010, Krosser – Årringene. All rights reserved