Hjem

 

09. September 2013

UKE 37

 


Denne uken byr på spenennde oppgaver og nye møter. Og i ukens blogginnlegg har jeg tenkt til å ta dere med på en ganske vanlig uke her på Krosser. For hver dag kommer litt nytt om hva som har skjedd eller skal skje. En god start på dagen inneholder alltid frokost, planleggeren min, PC og kaffe! 


Mandag: Første økt er i verkstedet med litt malearbeid, for så å møte en "kollega". Hun jobber også som selvstendig næringsdrivende. Her deler vi erfaringer og hjelper hverandre, selv om vi er i to ulike bransjer. Gleder meg!


Tirsdag: Ny dag nye muligheter - og nye planer som ble avklart sent i går! Starter dagen med å rydde. Her skal Store stua brukes til fotoopptak med Linda Elmin (som mange kjenner fra hviit.no) i spissen. Mens de driver med sitt her inne i huset, tar jeg turen til verkstedet. Der er det "et hav" av stubber som er i prosess - både små og store. På www.facebook.com/aaringene er et fotoalbum med bilder fra ukens oppgaver. Ta gjerne en titt!


Onsdag - torsdag: Glemte å fortelle i går at jeg også skulle på bloggtreff på House of Oslo tirsdag kveld. Mange ukjente fjes, men heldigvis også noen kjente. Og ikke bare litt god småmat, også innspirasjon rundt farger og tapetbruk. En spennende og fargerik tapet fra Storeys i goodiebagen gjøre at jeg får lyst til å male en stubben i en ny knall farge! Ellers ble ikke uken helt som vanlig - er nemlig i Gøteborg. Er på tur med mannen min, Christian, som har møter her. Her skal jeg gjøre "noen ærend", få unna litt kontorarbeid og ikke minst la meg inspirere ved å ta turen innom noen interiørbutikker. Her i Gøteborg er det Artelleriet favoritten!


Fredag: Fra noen dager i "storbyen" Gøteborg til blå kjeledress og pussearbeid! I dag blir det arbeid i verkstedet og pussing av stubber på låven. Uke 37 ble en variert uke! 

ReiseMedBarn.no

Dato: 09. September 2013

Jeg gleder meg også til å møte deg :) Vi utfyller hverandre på mange måter og det jeg (og mange flere) virkelig kan lære av deg, er din profesjonelle arbeidsstruktur. Dessuten ligger du alltid et skritt forran når det gjelder trender. Mette


 

Anita Olsen

Dato: 17. Oktober 2013

Hei Cathrine ! :-)
Jeg vil bare si at jeg synes stubbene dine er så nydelige. Jeg har en favoritt og det er en tykk hvit. Denne har jeg bilde av på mobilen for jeg hadde en plan om å lage meg slike stubbebord og så kom jeg over firmaet ditt:-) . Jeg skal se mer på bloggen og hjemmesiden nå. Superfine!!! Ha en kjempefin dag! Mvh Anita Olsen


 

Cathrine

Dato: 20. Oktober 2013

Hei og tusen takk, Anita! Ta kontakt så kan vi finne er stubber her på Krosser som passer akkurat til deg!


 
Security Code Refresh Code

 

 

Cathrine

Cathrine – det er meg – jenta bak Årringene. Oppvokst på Krosser, gården der Årringene har hatt sitt liv på rot og blir videreforedlet. Denne bloggen skal gi deg et innblikk i livet bak Årringene, inspirasjon og nyheter. Ønsker gjerne tips fra lesere, så send en mail til post@krosser.no.
God lesing!

Send e-post

Kategorier:

Besøk Designprosess Handletips Høyloftet Inspirasjon Livet på Krosser Låveliv Stubber Unike Årringer Ut på tur

     
      Tilbake til forsiden
Krosser-tre

Krosser Årringene er et registrert varemerke. Copyright & copy; 2010, Krosser – Årringene. All rights reserved