Hjem

 

23. Februar 2014

Mine gode hjelpere!

       


Ideen med Årringene fra Krosser var min, men for å skape en ramme rundt konseptet har jeg fått hjelp av flere. Nå har jeg lyst til å trekke de litt frem her på bloggen! Den første og kanskje største bidragsyteren var grafisk designer,  Thale Treider. Logo, nettside, tag og presentasjonskort var noe vi to laget i samarbeid. Det var utrolig gøy å se hva hun presenterte etter samtaler vi hadde sammen og hvordan hun, på sin rolige og kreative måte, satt det hele sammen til en helhet!


Har du lest boken, Naturligvis, til Kirsten Visdal vet du at hun er en dyktig dame. Har du ikke lest den, så sett den på ønskeliste. Kirsten stylet til de første inspirasjonsbildene og jeg blir aldri lei de. Det er alltid inspirasjon å finne på bloggen til Kirsten – ta en titt på kvistbloggen, så ser du hva jeg mener.


Teamet med stylist Linda Elmin og fotograf Birgit Fauske anbefales. De tar gode bilder og en fin og rolig atmosfære råder når de jobber sammen. Det har vært utrolig gøy å lære og å se hvordan stylister og fotografer jobber sammen. En ting er helt sikkert – det tar lang tid å skape god bilder!
Security Code Refresh Code

 

 

Cathrine

Cathrine – det er meg – jenta bak Årringene. Oppvokst på Krosser, gården der Årringene har hatt sitt liv på rot og blir videreforedlet. Denne bloggen skal gi deg et innblikk i livet bak Årringene, inspirasjon og nyheter. Ønsker gjerne tips fra lesere, så send en mail til post@krosser.no.
God lesing!

Send e-post

Kategorier:

Besøk Designprosess Handletips Høyloftet Inspirasjon Livet på Krosser Låveliv Stubber Unike Årringer Ut på tur

     
      Tilbake til forsiden
Krosser-tre

Krosser Årringene er et registrert varemerke. Copyright & copy; 2010, Krosser – Årringene. All rights reserved