Hjem

 

25. April 2014

Åpent verksted 9. og 10. mai

 


Fredag 9. mai og lørdag 10. mai åpner jeg dørene til verkstedet her på Krosser og ønsker alle velkommen. Kom og ta en titt på produksjonen av Årringene og bli inspirert til bruk av stubber i ulike miljøer. Kanskje du også finner en gave til deg selv eller andre. Her er det mulighet for å velge ut og kjøpe seg sin egen stubbe, en Årring fra Krosser, eller kanskje en Årringene BLOMST eller en liten furugren - Årringene LYS! Her er det også noen nyheter som ikker er vist tidligere!                                                                                        


                          Fredag 9. mai 12.00 – 20.00          Lørdag 10. mai 10.00 – 15.00                            


VEIBESKRIVELSE: Krosser gård ligger like ved Kroer kirke i Ås. Kroer kirke har adresse Holtveien 1. Kommer du fra Ås, er det en gårdsvei opp til venstre rett før kirken. Finner du ikke fram, ring 41425767. Søker du "Krosser, Ås" i Google maps finner du oss. (MULIG OMKJØRING pga veiarbeid. Følg røde skilter. Når du har kirken i front, ta til venstre mot Ås. Krosser ligger opp andre avkjøing til høyre.)


TA MED VENNER OG KJENTE - HÅPER VI SEES!


 
Security Code Refresh Code

 

 

Cathrine

Cathrine – det er meg – jenta bak Årringene. Oppvokst på Krosser, gården der Årringene har hatt sitt liv på rot og blir videreforedlet. Denne bloggen skal gi deg et innblikk i livet bak Årringene, inspirasjon og nyheter. Ønsker gjerne tips fra lesere, så send en mail til post@krosser.no.
God lesing!

Send e-post

Kategorier:

Besøk Designprosess Handletips Høyloftet Inspirasjon Livet på Krosser Låveliv Stubber Unike Årringer Ut på tur

     
      Tilbake til forsiden
Krosser-tre

Krosser Årringene er et registrert varemerke. Copyright & copy; 2010, Krosser – Årringene. All rights reserved