Hjem

 

25. Mars 2015

Vårlige tider på Krosser
Det er lysere ute og det betyr mer utearbeid på Krosser. Både å gjøre "det pent" etter vinterens vind og snø, men også at trær skal barkes og kappes. Jeg har ikke startet opp med de store stokkene enda, men er igang med det som skal bli små og store Årringer - ÅrringeneBLOMST og ÅrringeneLYS. Inne i det gamle fjøset, der verkstedet er, er utstillingen endret litt på - noen nye produkter, nye farger og nye miljøer.


I tillegg gjør vi det klart på Høyloftet til å ta i mot flere kunder. Høyloftet et er ypperlig sted som location for foto og styling. Både innen interiør, møbel, mote og mat. I tillegg er det et fint møtelokale. Om du er interessert i et besøk til Krosser, enten det er stubber eller location, kan du ta kontakt på post@krosser.no.


Fortsatt fin marsmåned fra Krosser!


 
Security Code Refresh Code

 

 

Cathrine

Cathrine – det er meg – jenta bak Årringene. Oppvokst på Krosser, gården der Årringene har hatt sitt liv på rot og blir videreforedlet. Denne bloggen skal gi deg et innblikk i livet bak Årringene, inspirasjon og nyheter. Ønsker gjerne tips fra lesere, så send en mail til post@krosser.no.
God lesing!

Send e-post

Kategorier:

Besøk Designprosess Handletips Høyloftet Inspirasjon Livet på Krosser Låveliv Stubber Unike Årringer Ut på tur

     
      Tilbake til forsiden
Krosser-tre

Krosser Årringene er et registrert varemerke. Copyright & copy; 2010, Krosser – Årringene. All rights reserved